BLOG

 

Bubbles & Beer: Ljetne večeri u Batak Grill restoranima!

26 lip. 2017, Posted by in batak

Kada je ponuda grill delicija u pitanju, restorani Batak već su dobro poznati kao idealno mjesto koje će zadovoljiti istinske gurmane koji znaju uživati u hrani – ali i one istančanog ukusa kojima su interijer, kao i usluga, od jednake važnosti.

Batak je ovog ljeta za vas pripremio nešto sasvim NOVO u svim svojim restoranima… dobrodošli na 

 

BUBBLES & BEER večeri!

 

Svaki dan nakon 19h u “BUBBLES” kombinaciji možete pronaći dvije čaše dobro poznatog Freixenet pjenušca te našu već naveliko hvaljenu domaću pašteta od pileće i gusje jetre s dodatkom tartufa. 

U “BEER” kombinaciji uz hrskave mazalice te dvije odabrane craft domaće pive (Gardenova Citrus IPA i American Pale Ale daruvarske pivovare 5th Element) uživat će oni pravi znalci piva i ljubitelji grill delicija. 

 

 

 

 Posebna ponuda za dvije osobe od 59kn vrijedi u svim Batak Grill restoranima od 19 sati, zato

REZERVIRAJTE

svoje mjesto putem telefona na nekoj od naših mnogobrojnih lokacija!

Date night, večer s prijateljicama ili druženje s frendovima… Batak restorani ovog vam ljeta garantiraju dobar provod!

 

 

Bubbes&Beer nagradni natječaj na Facebooku 

Imamo i dobitnike našeg nagradnog natječaja na Facebooku u kojem nagrađujemo naše fanove, kao i one koji će to tek postati. Nagrada uključuje paket za dvije osobe po izboru, a dobitnik bira između BUBBLES (dvije čaše Fraixenet pjenušca + domaća pašteta od pileće i gusje jetre s dodatkom tartufa) ili BEER kombinacije (mazalice + dvije odabrane craft pive). 

S obzirom na veliki broj prijava, Batak tim odlučio je nagraditi dvoje koji će moći izabrati jednu od Bubbles&Beer ponude za dvoje. Njihova imena su: 

KAROLINA KELEKOVIĆ

MATEJ LEGČEVIĆ

Uživajte!