BLOG

 

NOVO u Batak Grill restoranima: Probaj teleću koljenicu!

19 ruj. 2017, Posted by in batak

Svakih nekoliko mjeseci Batak Grill gastro tim izbaci neko novo jelo. S nestrpljenjem smo čekali da stigne i TELEĆA KOLJENICA! 

S kriškama mladog krumpira i pancetom, teleća koljenica pripremljena je tzv. suvid tehnikom, pri kojoj se meso stavlja u posebne vrećice zajedno sa začinima, te se peče nekoliko sati. Nakon toga meso upije sve potrebne arome, zbog čega je tako sočno.

Mlado teleće meso u Batak restoranima je iz kontroliranog domaćeg uzgoja.

Probajte novo jelo u svim restoranima po cijeni od 85kn i rezerviraj svoje mjesto putem telefona. Pronađite sve lokacije i brojeve na našoj Batak Grill stranici. Ukoliko tražite kompletan MENI u našu redovitu ponudu, zavirite u Batak Jelovnik.

 

Prati nas i na INSTAGRAMU.