O NAMA

BATAK GRILL

Prvi Batak grill restoran otvoren je 2011. godine, a ubrzo je postao prvo odredište za sve ljubitelje roštilja. Kvalitetna ponuda, vrhunska usluga i ugodni interijer nama su prioritet. Svaki gurman tako će doći na svoje, a našoj ponudi izdvajamo specijalitete poput mazalica, vješalica, punjenih odrezaka, rebaraca i bataka u BBQ domaćem umaku, kao i mnoga druga jela.

Batak nudi tradicionalna jela s roštilja bazirana isključivo na crvenom junećem mesu bez aditiva kojemu se dodaje samo sol i papar. Masnoće životinjskog porijekla su zastupljene u minimalnim količinama, a ulje se koristi isključivo u sirovom stanju, dok su ljuti dodaci neobavezni. Kulinarski specijaliteti se pripremaju na otvorenoj vatri, na drvenom ugljenu, što im osigurava izuzetan okus, miris i sočnost.

VRHUNSKA USLUGA

Domaća atmosfera i izvrsna hrana ključan ključ su sretnih i sitih gostiju. Za odličnu uslugu i ispunjenje Vaših gurmanskih želja, na raspolaganju Vam stoji naše ljubazno osoblje koje će se pobrinuti da Vam svaki obrok ostane u lijepom sjećanju.

Batak Grill Rudeš u ponudi ima i predviđeni prostor za pušače, dok Batak Grill Kvatrić, Batak Grill Golf i Batak Grill Sesvete imaju velike terase na kojima ćete moći uživati za vrijeme ljetnih mjeseci.

A5
A3

DOSTAVA

Isprobajte naše specijalitete u udobnosti vlastitog doma. Naši restorani na Rudešu, Kvatriću, Savici i Sesvetama za Vas imaju organiziranu dostavu koja je u obližnja naselja besplatna.

NAŠA VIZIJA

Ugodno okruženje, vrhunska usluga i najbolji okus roštilja u svim našim restoranima!

  
A3

NAČINI PLAĆANJA

U restoranima Batak osim gotovine primamo i kartice AMEX, Diners, EC/MC, Maestro, Visa. cards