BLOG

 

Proširili smo ponudu: Rib-eye steak od sada i na novim lokacijama!

03 ruj. 2018, Posted by in batak

Rib-eye steak nosi laskavu titulu najkvalitetnijeg odreska govedine među istinskim ljubiteljima finijih rezova.  Vrhunski komad goveđeg odreska odležan je 21 dan kako bi meso dobilo na sočnosti i mekoći kada dođe na vruću grill rešetku. „Odležavanje“ tj. dozrijevanje mesa proces je koji nastupa u strogo kontroliranim uvjetima nakon obrade mesa.

Naša proizvodnja je domaća, tako da se poštuju sva HACCAP pravila kako bi našim gostima garantirali vrhunsku kvalitetu.

RIB-EYE STEAK već je dostupan na lokacijama Kajzerica, Radnička i Rudeš – a sada je specijalitet spreman i za druge lokacije!  Od 1.9. u odresku uživajte na lokaciji KVATRIĆ, od 15.9. na preuređenoj SAVICI, te od 1.10. u BUZINU (Supernova). 

 

RIB-EYE steak u Batku poslužen je uz salatu od rikule, te birate hoćete li steak pečen RARE, MEDIUM ili WELL DONE. Možete ga isprobati po promo cijeni od 39kn (za 100g).