Batak Jelovnik

Batak grill ponuda zadovoljiti će i najzahtjevnije gurmane. Prije nego navalite na sočnu Batak platu ili đevrek; nakon čaše domaće rakijice probajte naše mazalice, beef tartar ili domaću gusju paštetu. Za sočan nastavak dobro pečene priče možete naručiti ono po čemu je Batak poznat, po roštilju na drveni ugljen. Pakleno dobri ćevapi, u kajmaku za one koji vole još sočnije ili s porcijom luka za one koji vole konkretno. Pljeskavica sa sirom ili bez, pohane paprike sa sirom, punjena vješalica, Batak burger, Rib-eye pečen na način koji želiš, BBQ rebarca ili krilca, što god izaberete nećete pogriješiti, ali znamo da će te nam se vratiti po još!

Uz jela s roštilja, u ponudi imamo naš specijalitet za one koji vole na žlicu, Batak čobanac. Na našem jelovniku možete pronaći i lagana jela od lososa za one koji teže laganijoj hrani.

Ručak ili večeru možete zaokružiti velikim izborom deserata i nazdravite kvalitetnim vinom, velikim izborom craft piva ili jednim od naših koktela!

JELOVNIK BATAK GRILL PONUDE ZA RESTORAN

JELOVNIK BATAK GRILL PONUDE ZA DOSTAVU

Sastojke i alergene pronađite ovdje.

Ukoliko vi ne možete do nas mi dolazimo do vas!

“Baš mi jede neki sočan komad mesa s roštilja! ” Kada izgovoriš tu rečenicu, pomisliš na Batak. Misli pretočiš u djelo, nazoveš Batak dostavu ili otvoriš aplikaciju omiljene dostavne službe Glovo, Wolt, Pauza ili Bolt i u par klikova Batak grill stiže na tvoja vrata!

Jela s roštilja na dostavu? Batak je uvijek dobar izbor za pakleno dobar roštilj!

Izaberi što ti se klopa i batak stiže u tren oka!

BATAK DOSTAVA
SAVICA – narudžba na broj 01/4952200, dostava je dostupna svaki dan osim PONEDJELJKOM
RUDEŠ – narudžba na broj 01/8890833, dostava je dostupna svaki dan osim UTORKOM
KVATRIĆ – narudžba na broj 01/4664331, dostava je dostupna svaki dan osim SRIJEDOM

Uživaj u sočnom roštilju i podijeli svoje uživanje s nama na društvenim mrežama uz hashtag #volimbatak jer mi volimo vas

JELOVNIK BATAK GRILL PONUDE ZA DOSTAVU

Wolt
Glovo
Bolt food

BESPLATNA DOSTAVA​

Isprobajte naše specijalitete u udobnosti vlastitog doma. Restorani na RudešuKvatriću i Savici imaju organiziranu dostavu koja je u obližnja naselja besplatna za sve narudžbe iznad 150 kn. Narudžbe za dostavu zaprimamo od 11h do 21h.


NAČINI PLAĆANJA

U Batak restoranima, osim gotovine, primamo i kartice Diners, EC/MC, Maestro, Visa. Plaćanje karticom potrebno je najaviti prije izdavanja računa.