NOVI SHARING MENI – Batak experience u kojem ćete posebno uživati!

Ovih dana druženja na terasama uz dobru klopu i cugu su nam glavna zanimacija! Tople večeri
stvaraju poseban ugođaj, dobro društvo zaduženo je za najbolju atmosferu, a mi smo se pobrinuli za najfinije zalogaje i neizbježne koktele ove sezone!

Batak Sharing

Pretpostavljamo da ste u našim specijalitetima s grilla navikli uživati u vrijeme ručka, ali od nedavno smo uveli novitet u kojem ćete posebno uživati i u večernjim satima! Novi večernji meni idealan je za dijeljenje s društvom koje voli isprobavati i dobro se zabaviti. Batak sharing je potpuno novi experience u kojem od sad možete uživati na 14 lokacija u Zagrebu. Prepoznatljivi ugodni ambijent u večernjim se satima pretvara u novu priču – prigušena romantična rasvjeta, opuštajuća glazba, osvježavajući kokteli i provjereno fina hrana idealna za dijeljenje s najdražim društvom. Pomno izabrana jela i manji zalogaji servirani su na način savršen za grupna druženja. Na sharing meniju možete pronaći dobro poznate mazalice, tri vrste ćevapa, punjenu vješalicu, BBQ pileća krilca i rib-eye. Ako želite probati nešto novo preporučamo burratu, tartar od lososa, piletinu u panko mrvicama, pohane prutiće mozzarelle ili pohane bukovače. Od priloga na meniju ćete pronaći prženi batat, naš poznati domaći krumpir s topljenim sirom i slaninom te povrće na žaru za laganiju ljetnu kombinaciju.

Batak Sharing

Posebna zvijezda našeg sharing menija je pohana paprika punjena selekcijom sireva koja je već osvojila mnoga srca. Panko mrvice u kojima je pohana čine ju posebno hrskavom, ali najbolji dio nalazi se unutra. Savršeno izbalansirana mješavina feta sira, cheddara, skute i grana padana je najbolji dio ovog jela na koje ćete se sigurno vraćati. Nema ljepšeg prizora od topljenog sira koji se razvlači po vašem tanjuru, zato se samo prepustite i uživajte kad stigne za vaš stol. Garantiramo ljubav na prvi rez!

Batak punjene paprike sa sirom

Vruću atmosferu najbolje će rashladiti jedan od osvježavajućih koktela, a uz neizbježni Hugo, Aperol i Gin Tonic probajte i Gin Mule, popularni Negroni, ljetni Cuba Libre ili pjenušac. Svi znamo da se
najbolja večernja druženja uvijek dogode uz koju čašu omiljenog ljetnog pića.

Iza cijele sharing priče stoji naša želja da vas podsjetimo kako je Batak odličan izbor mjesta za večernje druženje u kakvima posebno voli uživati mlađa populacija. Kokteli svakako privlače pažnju, a pomno razrađeni jelovnik omogućava savršenu dozu svega po malo. Batak sharing predstavlja Idealan koncept za sve one koji ne žele pretjerati za večeru kao i za one neodlučne koji vole probati što više različitih jela s jelovnika.

Batak sharing

Okupite omiljeno društvo, rezervirajte svoje mjesto na našoj terasi i sharing može početi!

#volimbatak
#bataksharing