NOVOST NA BATKOVOM JELOVNIKU – URUGVAJSKI BLACK ANGUS RIB-EYE STEAK SUHO ODLEŽAN 28 DANA!

Share on facebook
Share on whatsapp
Share on pinterest
Share on linkedin
Dry aged Black Angus

Svaki pravi gurman zna da je dry age govedina meso koje zahtjeva posebna kulinarska znanja, a pripremljena na pravi način izaziva maksimalnu razinu užitka. Karakterizira ju vrhunska kvaliteta, hranjivost i mekoća kojoj rijetko koji drugi komad mesa može parirati. Osobito popularno govedo crni angus postalo je jedno od najcjenjenijih mesnih specijaliteta i dio jelovnika svakog ljubitelja kvalitetnog steaka.

Rib-eye steak Batak
Steak Batak grill

Za sve naše velike gurmane donosimo vijest koja će vam uljepšati kišni početak tjedna i potaknuti vas da što prije rezervirate svoje mjesto u omiljenom Batku. Od danas na našem meniju možete pronaći urugvajski black angus steak suho odležan 28 dana. Posebno smo ponosni na ovaj novitet na našem jelovniku jer njime iskustvo u Batku podižemo na još višu razinu.

 

Steak na tanjuru Batak grill

Uvijek držimo do kvalitete sastojaka i pripreme zbog čega ovaj prvorazredni meki komad mesa zagrijavamo na najtoplijem dijelu našeg grilla i osiguravamo savršen okus. Procesom suhog odležavanja meso dobiva na kvaliteti te postaje ukusnije i mekanije. Urugvajski black angus odrezak pečen je do razine po vašem ukusu, začinjen je cvijetom soli i poslužen s rikolom prelivenom aceto balsamico kremom i listićima grana padana.

Cijena ovog RIB- EYE odreska je 45 kn/ 100 grama.

Rezervirajte svoje mjesto u omiljenom Batku za ovaj poseban gurmanski užitak i osim u vrhunskoj hrani uživajte u dobrom društvu i domaćem ugođaju.

Sočnu mesnu deliciju poslužujemo u svim Batak restoranima osim u Westgateu, Sesvetama i Novim dvorima.

#volimbatak

 

#batakpreporuka