Prvi Batak grill restoran otvoren je 2011. godine, a ubrzo je postao prvo odredište za sve ljubitelje roštilja. Batak nudi tradicionalna jela s roštilja bazirana isključivo na crvenom junećem mesu bez aditiva kojemu se dodaje samo sol i papar. Kulinarski specijaliteti se pripremaju na otvorenoj vatri, na drvenom ugljenu, što im osigurava izuzetan okus, miris i sočnost.
Domaća atmosfera i izvrsna hrana ključan ključ su sretnih i sitih gostiju. Za odličnu uslugu i ispunjenje Vaših gurmanskih želja, na raspolaganju Vam stoji naše ljubazno osoblje koje će se pobrinuti da Vam svaki obrok ostane u lijepom sjećanju.
BESPLATNA DOSTAVA
Isprobajte naše specijalitete u udobnosti vlastitog doma. Restorani na Rudešu, Kvatriću i Savici imaju organiziranu dostavu koja je u obližnja naselja besplatna.
NAŠA VIZIJA
UGODNO OKRUŽENJE, VRHUNSKA USLUGA I NAJBOLJI OKUS ROŠTILJA U SVIM NAŠIM RESTORANIMA!
NAČINI PLAĆANJA
U Batak restoranima, osim gotovine, primamo i kartice Diners, EC/MC, Maestro, Visa.