O NAMA

BATAK GRILL... dobro pečena priča!

Prvi Batak grill zapalio je svoj roštilj 2011.godine na lokaciji Batak Rudeš. Batak grill restoran ubrzo je postao popularno odredište za sve ljubitelje roštilja u Zagrebu i okolici! 

Batak grill pljeskavica

Specijalizirani smo za jela s roštilja, iako se na našem meniju mogu pronaći i druge delicije, fantastične juhe, beef tartar i gusja pašteta te pomno odabrane slastice. Za dobru priču važan je dobar žar. Zato se mi volimo igrati s vatrom! Kulinarski specijaliteti se pripremaju na otvorenoj vatri, na drvenom ugljenu, što im osigurava izuzetan okus, miris i sočnost.

Batak u ponudi ima tradicionalna jela s roštilja bazirana isključivo na crvenom junećem mesu bez aditiva kojemu se dodaje samo sol i papar.  Izazivamo vas da probate naš đevrek ili juneće ćevape sa sirom, a možda najbolje Batak ili Gurmansku platu kako bi probali više specijaliteta odjednom!

BATAK GRILL JELOVNIK

BATAK GRILL JELOVNIK ZA DOSTAVU

 Sastojke i alergene pronađite ovdje

Domaća atmosfera u moderno uređenom interijeru s vrhunskom uslugom opisuje Batak restoran koji danas možete pronaći na čak 13 lokacija u Zagrebu i okolici.

Interijeri Batak restorana nisu samo divne i instagramične fotografije, nego pametni, promišljeni i funkcionalni interijeri u kojima je ugodno boraviti i uživati u grill specijalitetima.

Malo je onih koji nakon naših porcija otvaraju hladnjak do kraja dana! 

Osim što možete uživati u najsočnijem grillu i ostaloj Batak ponudi, kod nas možete organizirati seminare, proslave i domjenke.

Restoran Batak

Batak klopa u par koraka do vaših vrata!

Dostupni smo na svim dostavnim aplikacijama: 

NARUČI PREKO GLOV-A                                                                NARUČI PREKO WOLT-A                                                                NARUČI PREKO BOLT-A

Besplatna Batak dostava s lokacije RudešKvatrićSavica.

Narudžba putem telefona i preuzimanjem na lokaciji.

Ako ljubav ide kroz želudac, onda je Batak  sigurno najbolji ljubavnik u gradu! 😉

UGODNO OKRUŽENJE, VRHUNSKA USLUGA I NAJBOLJI OKUS ROŠTILJA U SVIM NAŠIM RESTORANIMA!

SOČNE VIJESTI MOŽETE PRATITI I NA NAŠIM DRUŠTVENIM MREŽAMA