RIB-EYE STEAK napokon u Batak Grill restoranima!

Share on facebook
Share on whatsapp
Share on pinterest
Share on linkedin

Naši gosti vječna su nam inspiracija, zato im uvijek želimo ponuditi nešto novo. Nakon što je Batak tim mjesecima radio na usavršavanju novog jela 

RIB-EYE STEAK je napokon spreman!

Vrhunski komad goveđeg odreska odležan je 21 dan kako bi meso dobilo na sočnosti i mekoći kada dođe na vruću grill rešetku. „Odležavanje“ tj. dozrijevanje mesa proces je koji nastupa u strogo kontroliranim uvjetima nakon obrade mesa. Naša proizvodnja je domaća, tako da se poštuju sva HACCAP pravila kako bi našim gostima garantirali vrhunsku kvalitetu.

 

Probaj steak po promo cijeni 

 

Rib-eye steak nosi laskavu titulu najkvalitetnijeg odreska govedine među istinskim ljubiteljima finijih rezova. Nalazi se uz kralježnicu na poziciji od šestog do dvanaestog rebra, a poznat je i pod nazivom „Škotski file“, „Delmonico“, „Entrecôte“, u Sjedinjenim Američkim Državama izraz rib-eye koristi se za odrezak bez kosti, dok je u Hrvatskoj poznati i kao pržolica ili potplećnjak.

 

RIB-EYE steak u Batku poslužen je uz salatu od rikule, te birate hoćete li steak pečen RARE, MEDIUM ili WELL DONE. Možete ga isprobati po promo cijeni od 39kn (za 100g) u našim restoranima na Kajzerici, Radničkoj, Rudešu, Savici, Kvatriću i Buzinu.

 

.