Ultimativna gastro delicija: Roast Beef će promijeniti vaše viđenje Batak restorana!

Batak Home Logo white

Naruči dostavu

Share on facebook
Share on whatsapp
Share on pinterest
Share on linkedin

Batak Grill restorani već su navelike poznati domaćim, ali i stranim gostima. Uz omiljena jela s grilla, Batak tim se svake godine trudi ponuditi nešto novo i drugačije.

Najnovija gastro poslastica ugodno će iznenaditi već postojeće Batkoljupce, kao i sve one koji će to tek postati. U Novoj godini pripremili smo vam poseban specijalitet koji je osmislio naš tim gastro stručnjaka.

Na meni stiže – ROAST BEEF!

Juneći ramsteak marinira se u senfu i BBQ umaku kojega sami radimo. Zatim se peče u pećnici na niskoj temperaturi čak 18 sati kako bi meso zadržalo sočnost i primilo ružičastu boju. Jelo je nadopunjeno salatom od rikule i zelenom jabukom Granny Smith koja mu daje svježinu, a cijela kompozicija naglašena je dressingom od badema i bućinog ulja uz dodatak aioli umaka. 

Tim je mjesecima radio na novom jelu i usavršavao recepturu kako bi naši gosti probali nešto novo i drugačije, ali da i zadržimo jedno od osnovnih Batak načela – „value for money“. Cijena roast beefa je 49kn. 

Roast beef smatraju najpoznatijim nacionalnim jelom Velike Britanije, no jednako je popularno u Irskoj, Australiji i Kanadi. Od sada će u ultimativnoj gastro deliciji uživati i svi gosti Batak restorana!

Foto: Goran Perišin GOX

Naruči dostavu

Rezervirajte